Tankpas voordelen met de Q8 Liberty card

Tanken bij Tango, Sakko, Ok, Texaco en Q8 verlaagd uw brandstofkosten

Landelijke dekking

Met de Q8 Liberty card kunt u terecht bij Tango, Q8, OK, Sakko en Texaco ; 551 stations in Nederland. Meer dan 1000 stations verspreid over België, Nederland en Luxemburg. O ja, nog een stukje gemak: deze zijn makkelijk terug te vinden dankzij onze gratis Q8 App.

Geen bonnetjes bewaren

Omdat u de Q8 Liberty Card gebruikt, ontvangt u twee wekelijke een verzamelfactuur. Hierop is een overzicht te vinden van de getankte brandstof en de daarover betaalde btw. Deze factuur is bewijs materiaal voor de fiscus en kan u dus gebruiken voor de btw aangifte. Dit betekent dat u kan stoppen met tankbonnen verzamelen, verwerken en bewaren. Dat scheelt u een hoop tijd…

Veiligheid voorop

Naast betaalgemak is veiligheid goed geregeld bij Q8. De tankpas is beveiligd met een zelfgekozen persoonlijke pincode. Daarnaast zorgen actieve fraudepreventie en online autorisatie ervoor dat u altijd en overal veilig betaalt met de tankpas. Vooringestelde limieten, dagelijkse checks en realtime blokkeren zorgen samen met onze videobewaking op alle sites voor het maximaal beperken van fraude.

BTW garantie

U ontvangt twee wekelijks een heldere verzamelfactuur. In één oogopslag heeft u inzicht in het brandstofverbruik. Daardoor bent u verzekerd van een eenvoudige administratie. De factuur vergemakkelijkt uw btw aangifte en u kunt stoppen met tankbonnetjes administratie. Het grootste voordeel van de Q8 Liberty Card  is dat wij u het werk uit handen nemen en u tijd kan besteden aan ondernemen

Laagste prijs

U kunt genieten van een korting van minimaal 11 cent/liter (incl btw) die wordt berekend op de Tango Advies Prijslijst. Deze prijslijst kunt u  terugvinden op onze website: www.Q8.nl. O ja, mocht de pompprijs op enig moment lager zijn dan de lijstprijs minus de afgesproken korting, dan wordt de pompprijs aan u gefactureerd. U betaalt dus altijd de laagste prijs.

Gratis tankpas

Voor vele zakelijke tankpassen moet u betalen. Bij Q8 niet. De Q8 Liberty Card, met een nominale waarde van 12 Euro wordt u gratis aangeboden. Bij Q8 betaalt u enkel voor het verbruik, zonder extra kosten voor activering, administratie en facturatie. Indien u  van speciale of op maatgemaakte rapportages wilt ontvangen, dan kan dat. Gratis.

Altijd de snelste route naar Tango, Q8, Sakko, Texaco!

Het dichtstbijzijnde tankstation

Vanaf uw locatie ziet u direct de route, afstand en prijs per liter van het product dat u altijd tankt. Wat is er voor nodig? Niets, alleen de app openen.

Wilt u vooraf de literprijzen checken?

Wilt u vooraf meer informatie van het tankstation? In de app vindt u de openingstijden, betaalmogelijkheden, alle literprijzen en de kortingen. 

Een Tango op jouw route?

Gaat u op reis of naar een specifieke bestemming? Geef een plaats of adres in en vind alle Tango, Q8, Sakko, Texaco tankstations op uw route op de plaats van bestemming.

Geschikt voor Android en iOS

De app werkt zowel op Android smartphones als op de iPhone/iPad.

Gebruikersvriendelijk

De weergave van elk tankstations staat op een kaart en in een lijst. Per tankstation vindt u en overzicht eventueel aanwezige shop, restaurant en autowasstraat

Wagenparkbeheer

Heeft u een wagenpark van minder dan 15 auto’s, dan krijgt bij de tankpas er wagenparkbeheer gratis bij. Uw fleetmanager heeft 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot Q8 Liberty Web. Via dit webportaal kan hij op elk moment inzicht en overzicht krijgen van het brandstofverbruik en bijbehorende kosten analyseren. Realtime is er een overzicht van alle tankpassen die in gebruik zijn. Een tankpas kan geblokkeerd worden, de pincode veranderd worden (veiligheid!) of een limiet ingesteld worden. Het Q8-Liberty Web heeft meerdere analyse mogelijkheden voor optimaal wagenparkbeheer, ondersteunt met een uitgebreide handleiding.  Met deze prijs-kwaliteit verhouding is niet voor niets Q8 Liberty Web een van de beste wagenbeheer oplossingen in het MKB!

Tankpas zonder borg

De Q8 Liberty Card is gratis. U betaalt geen eenmalige of maandelijkse maandelijkse abonnements kosten. Nog een voordeel is dat ze bij Q8 geen standaardborg vragen. In vergelijking met andere tankpas aanbieders is dit uniek. Hiermee is Q8 een van de weinig marktpartijen die een gratis tankpas aanbiedt en geen standaard borg van uw vraagt! Wij hebben al vele MKB’s en ZZP’ers een zakelijke tankpas kunnen leveren zonder borg!

AL MEER DAN 10.236 ONDERNEMERS GINGEN UW VOOR

Bestel de Q8 Liberty card!

  • Geen maandelijkse paskosten, ofwel gratis
  • U betaald geen inschrijfkosten van €12,-
  • Laagste landelijke brandstofprijs: €0,12 korting (Tango)
  • Tanken in Nederland bij 551 stations (Tango, Q8, Texaco, Sakko, OK)
  • Dekking in België en Luxemburg bij 450 tankstations
  • Geen standaard borg betaling en transactiekosten
  • Btw teruggave met 2 wekelijkse verzamelfactuur
  • Gratis toegang tot Liberty-web voor wagenparkbeheer
  • Gratis gebruik van Q8 Liberty app