Zakelijke tankpas: de Q8 Liberty card

Wilt u minder betalen dan de actuele brandstofprijzen?
Ontdek alle voordelenQ8 Liberty Card aanvragen

 

 

 

De meest complete tankpas. Gratis…

U de korting,
wij de administratie.

De Q8 Liberty Card, met een nominale waarde van 12 Euro (incl. BTW), wordt u gratis aangeboden. Bij Q8 betaalt u enkel voor het brandstof verbruik, zonder extra kosten voor activering, administratie en facturatie. Indien u een peciale of op maatgemaakte rapportages wilt ontvangen, dan kan dat. Gratis.

Uw financiële voordelen

Tanken op rekening

Als u tankt met de Q8 Liberty Card, dan ontvangt u tweewekelijks één heldere verzamelfactuur.  Negen dagen na factuurdatum wordt het factuur bedrag door Kuwait Petroleum geïncasseerd. Automatische incasso is verplicht, maar u betaald dus altijd achteraf. Hierop staan alle tank-transacties van uw auto, of uw volledige wagenpark. Hierdoor bent u verlost van alle losse tankbonnen en declaraties. U bespaart daarmee op uw administratieve kosten!

 

Altijd een makkelijke BTW teruggave

Als uw BTW terugvraagt over de brandstof, dan moet u (minimaal drie jaar) alle tankbonnen bewaren. Als er bonnen gemist worden, dan loopt u het risico op een fiscale naheffing. Voorkom dit met onze zaklijke tankpas en profiteer door de Q8 Liberty Card van de verzekerde BTW teruggave over al uw tanktransacties. Zo voorkomt u zoekgeraakte of onleesbare tankbonnen van u of uw medewekers. O ja, het laten invullen van declaratieformulieren is niet meer nodig.

 

Grip op uw brandstofkosten

Met de Q8 Liberty Carrd tankt u altijd voordelig bij ruim 551 aangesloten tankstations van Q8, Tango, Sakko, OK en Texaco. Door de keuze voor uitsluitend brandstof of inclusief besteding in de shop en autowasstraat (carwash) kan u het bestedingspatroon instellen. Zo houdt u overzicht èn grip op de kosten. Onze tankpas is de voordeligste tankpas van Nederland. U tankt namelijk altijd met een vaste korting of als deze gunstiger is, de actuele pompprijs. Dat kan bijvoorbeeld op de slimme donderdag dagen bij Tango, waarbij de deelnemende tankstations nog hogere korting geven.

Het moederbedrijf van Q8, Kuwait Petroleum Corporation,  is een van de grootste petroleumverwerkende bedrijven ter wereld.  Sinds 1986 worden de producten onder de merknaam Q8  verkocht aan automobilisten, transportbedrijven, visserij, luchtvaart en industrie. Met de Q8 Libery Card kunt in de Benelux tanken bij 1000 Tango en Q8 tankstations en specifiek in Nederland ook nog bij de OK, Sakko en Texaco. Tango hebben het grootste marktaandeel van onbemande tankstations, die veel goedkoper zijn dan de bemande tanksstations.

Al meer dan 10.236 ondernemers gingen uw voor

Bestel de Q8 Liberty card!

  • Geen maandelijkse paskosten, ofwel gratis
  • Laagste landelijke brandstofprijs: €0,12  korting (Tango)
  • Tanken in Nederland bij 551 stations (Tango, Q8, Texaco, Sakko, OK)
  • Dekking in België en Luxemburg  bij 450 tankstations
  • Geen standaard  borg betaling en transactiekosten
  • Btw teruggave met 2 wekelijkse verzamelfactuur
  • Gratis gebruik van Q8 Liberty app