Over U en Ons

Volledig digitaal Aanvragen. Keigoede kwaliteit. Belachelijke scherpe prijs/kwaliteit.
.

.. Energiek Inkopen

Ludo Zwaan

Eigenaar

Wist u dat 70% van de bedrijven te hoge bedrijfskosten hebben?  Maar geen tijd hebben om daar achteraan te gaan. Omdat ik – Ludo Zwaan – 15 jaar ervaring heb met inkopen van producten en diensten, is deze website opgezet om uw inkoop proces effectiever te maken voor ondernemers.

Energiek Inkopen?

Wat heeft u aan ons?

Ruim 70% van de ondernemingen kunnen op bedrijfskosten besparen. U leest het goed: 70%. Een kans. Op internet zijn een aantal inkooporganisaties te vinden voor o.a. zzp en mkb. U kunt zich daar voor aanmelden, lidmaatschapsgeld betalen en veel mails ontvangen. Mijn ambitie is om zo’n traject ernstig te vereenvoudigen. Zonder lidmaatschap, zonder een (betaald) abonnement en u zonder dat een tsunami aan mails ontvangt. Wij noemen dat …

Energiek Inkopen

EnergiekInkopen.nl informeert en adviseert ondernemers over producten en diensten die de bedrijfskosten met 10-20% verlagen.  Juiste producten waarmee u op jaarbasis letterlijk honderden euro’s of meer mee bespaard. En dat door het in een paar minuten aan te vragen en er snel mee werken. Op de ‘Dag van de Arbeid van 2018’  is Ludo samen met aantal leveranciers een nieuw initiatief begonnen producten en diensten aanbieden die significante voordelen biedt. Als zelfstandig ondernemer had hij ondervonden hoe tijdrovend het is om de juiste producten te vinden. Want  het internet is (onoverzichtelijk?) groot. Veel tijd verbranden en op allerlei sites bezoeken en soms moeilijke aanvraag procedures doorlopen. Inkopen moet Energie opleveren en niet Energie kosten. Vandaar dat onze initiatief “EnergiekInkopen.nl” heet.

Onze Missie

N

Digitaal Inkoopproces. Zonder papieren tussenkomst een product of dienst online aanvragen die zichzelf al bewezen heeft in de markt

N

Scherpe prijs. Zonder lidmaatschap kosten €49,95 of zoiets per jaar.

N

Keigoed. De kwaliteit en klantentevreden moet minimaal 8,5 zijn.

 

Wat is jullie portfolio?

Een magazijn of webshop zal u niet bij ons vinden. Wij zijn een soort makelaar van onderstaande aangeboden producten en diensten. Onze ambitie is om jaarlijks het portfolio uit te breiden. Omdat wij actief blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden, benaderen wij actief leveranciers of wij worden benaderd. Als ze voldoen aan onze missie, dan wordt hun product op deze site aangeboden. Wij ontvangen een commissie over elke verkocht product of dienst. Die wordt betaald door de leverancier en niet door de afnemer.

 

 

Q8 Liberty Card

Een gratis zakelijke tankpas waar u kan tanken voor de laagste brandstofprijzen van Nederland.

Siteground webhosting

Zoekt u snelle webhosting voor uw website? Met excellente 24/7 support? Het bestaat!

Autolease

Ondernemers kiezen voor financial lease bij MSF. Lease om werkkapitaal vrij te houden. Autogek en uniek in Europa. 

Blog/artikelen

Leergierig? Wekelijks publiceren wij kennis artikelen.

Vragen?

9 + 7 =

Contactadres

Energiek Inkopen,
Smalle Streek 11,
3871 BW Hoevelaken

Zakelijke gegevens

BTW: NL126401317B02
KvK: Gooi-, Eem- en Flevoland: 32161110
Bank: NL 60 INGB 000516 8555  tnv Toseeyou