Kan goedkope webhosting zo snel zijn als Daphe Schippers de 100 meter sprint?

 

Wist u dat snelheid en veiligheid zwaar bepalend zijn in Google Ranking?
Toch zijn ruim 75% van de websites te traag…

 

Start met Siteground:

  • Bewezen snelle laadtijden
  • Gratis SSL
  • Excellente en 24/7 support
  • Gratis verhuizing...

Snelle laadtijden

Webhosting is één van de belangrijkste factoren voor een snelle website. Google beloont snelle websites. Die komen hoger in de zoekresultaten. Siteground heeft o.a.servers draaien in Nederland. Een pre!

Excellente Support

Siteground is een van de weinige hosting providers met 24 /7 support. Hoe? Ze werken wereldwijd en geven onmiddellijke (Engelse) response via chat en telefoon en binnen 10 minuten op ingediende tickets.

Energieke prijs

U ontvangt tot 50% korting op de eerste aankoop, ongeacht of dat een maand, een jaar of twee jaar hosting is. Daarna zijn de maandtarieven vanaf €7,95 nog steeds competitief. Goedkope Webhosting of niet?

Onze support is legendarisch

De snelheid en de expertise van hun ondersteuningsteam is legendarisch. Ze zijn 24/7 in de lucht. Het moet wel geloofwaardig zijn omdat ze structureel bijna 100% klanttevredenheid cijfers halen. Uniek!

 

 

Webdesigners willen Siteground

Ze zijn absoluut de beste hosting provider van dit moment.

Goedkope webhosting kan! De kwaliteit van de aangeboden diensten zijn hoog en de tarieven zijn laag. De reden waarom SiteGround een bovengemiddeld goede hosting provider is niet alleen de kracht en de snelheid van de servers, maar ook de oprechte aandacht voor klanttevredenheid.

~ Review maart 2018 op BesteWebsiteBuilder

 

Gebruikt u WordPress, Magento of Joomla?

Siteground heeft (premium) partnerships met vooraanstaande CMS community’s:

  • ‘Naar onze mening is Siteground hosts een van de beste van de hostingwereld’ – WordPress.org
  • ‘Siteground zorgt ervoor dat Drupal website perfect draaien’ – Hosting Partner Drupal
  • ‘Hun hosting pakketten ondersteunen Joomla security, snelheid en management optimalisaties’ Joomla Partners

In hun kennisbank zijn uitgebreide tutorials en honderden artikelen te vinden.

WordPress professionals zijn unaniem positief

Wij hebben miljoenen mensen die de WordPress Yoast SEO plugin gebruiken. Wij hebben een lijst bij welke webhosting partijen veel klachten en verzoeken om ondersteuning gevraagd wordt. We hadden moeite om SiteGround in die lijst te vinden. Ofwel er zijn weinig klachten over Siteground. Ze leveren goedkope webhosting tegen top kwaliteit. Fraai!

Joost de Valk

CEO, Yoast

SiteGround is een betrouwbare hostingoplossing voor al uw nieuwe of bestaande WordPress websites. De service die zij bieden is top,  veilig en de webperformance is supersnel dankzij speciale tools die ze zelf voor WordPress-gebruikers hebben ontwikkeld. Dat is de reden waarom ik ze aanbeveel als een geweldige WordPress hostingprovider!

Syed Balkhi

CEO, WPBeginner.com

Siteground heeft tools die het beheer van WordPress sites eenvoudig maken: installatie in één klik, automatische updates, WordPress en git-integratie. Ze hebben een rap supportteam met gedegen WordPress-expertise die 24/7 beschikbaar is. Met de nieuwste en snelste technologieën (PHP7, HTTP/2) worden sites sneller geladen. 

Wordpress.org

CMS, Wordpress.org

Solid State Disk (SSD) is standaard

Om een hoge snelheid te bieden hebben alle hosting pakketten SSD.
De gemiddelde laadtijd is minder dan 500 ms, bijna een factor twee sneller dan concurrenten.

Gratis website verhuizing

Baalt u van uw trage website? Siteground zet gratis uw website(s) over van de oude hosting naar uw nieuwe hosting pakket.

h
Mondiale locaties

Siteground bestaat sinds 2004 en hebben op 34 locaties servers draaien in Azië, USA en Europa. Ook in Amsterdam draaien servers. Dat is een goede basis voor een snelle website.

Veel ruimte op uw harde schijf

De minimale schijfruimte is 10 Gb, en loopt op tot 30 Gb en daardoor te gebruiken voor meerdere websites. De schijfruimte is opvallend hoog in vergelijking met de concurrenten.

Apps Hosting

De meeste gebruikte CMS systemen kunnen met hun Apps in 1-klik worden geïnstalleerd. De bekendste zijn Joomla, WordPress, Magento en Drupal. Om uw website veilig te laten zijn worden nieuwe versies worden automatisch ge-updated en heeft u geen omkijken naar.

Gratis SSL certificaat

Siteground levert standaard voor elke account een gratis Let’s Encrypt SSL certificaat. Het is voor een betere beveiliging van gegevens tussen de server (van uw website) en een internet browser. Google indexeert naast snelle ook graag https websites…

Mondiale Speler, groots in Nederland

Voor Nederlandse gebruikers kan Siteground uw website in Amsterdam wordt gehost. U kunt met iDeal betalen en is er een Nederlands nummer om te bellen (of chatten) met een Engelstalige klantenservice.

is de waardering op TrustPilot

domeinen in beheer. Ongekend!

vestigingen in Europa, Azië en USA

medewerkers (en groeit nog steeds)

 

Siteground scoort hoog

Uitzonderlijke Verscheidenheid & Goede Service

SiteGround is één van de beste web hosting bedrijven op de markt. Zij zijn trots op het feit dat zij een uitgebreide lijst van de verschillende diensten aanbieden, onder andere gedeelde hosting, cloud hosting, en volledig Dedicated Servers.

Al hun webhosting pakketten bevatten onbeperkt verkeer, net als gratis e-mails en onbeperkte databases, wat erg leuk is. Het laagste pakket bevat een gratis domeinnaam, maar dit pakket staat slechts één site toe, wat enigszins meer beperkt is dan wat de meeste andere webhosts vandaag de dag aanbieden.

Al met al is dit een fantastisch webhosting bedrijf, waardoor ze opvallen in de menigte met een waardering van 9,7.

~ Reviews op HostAdvice

 

 

Energieke Beoordelingen

Deskundigen beoordelen de hosting van Siteground onverminderd zeer positief

Voor een klein bedrag biedt SiteGround met goedkope webhosting een waanzinnig compleet pakket. De snelheid is competitief ten opzichte van de kwaliteitshosters, maar ook de support en dienstverlening is zeer compleet. Goedkope webhosting bestaat!

Steve Lock

Website ontwikkelaar, SowMedia

TrustPilot is een mondiale site waarop producten worden beoordeeld. Siteground heeft een gemiddeld score van 9,4 op een schaal van 10.

1293 auteurs

Website bouwers, gebruikers, TrustPilot

Siteground is al jaren voor ons een waardevolle partner. Onze klanten hebben een secure website en ze gebruiken de laatste stand van de techniek waardoor sites snel zijn. Hun support team is top.

Sonja Leix

Digital Strategist, SonjaLeix.com

Uw website verprutst? 

Is uw website verprutst? Met Siteground kunt u zelf de back-ups terugzetten die zij dagelijks automatisch aanmaken.
Geen gedoe via FTP en MySQL.

Siteground levert gratis een caching Plugin voor WordPress, Joomla en Magento. U bent daardoor verzekerd van snellere laadtijden van uw website.

 

Maak nu keuze uit drie verschillende soorten goedkope webhosting