Een online website maken kan jij ook!

Om een passief inkomen te generen moet je online zichtbaar zijn.
Bouw zelf een (WordPress) website e/o webshop. Of maak gebruik Phoenix website software als je geen webdesigner wilt zijn.

Online business tools voor meer bezoekers, leads en klanten

  • WordPress website/webshop
  • Goedkope webhosting
  • Phoenix websoftware

Wordpress sites

Een online website maken met WordPress is de standaard.
Ruim 40% van de websites zijn gebouwd op dit krachtige CMS platform.

Siteground webhosting

Hosting is key voor je wordpress site. Voor security, snelheid en support. Siteground werkt wereldwijd en geven onmiddellijke response en binnen 10 min op ingediende tickets.

Phoenix software

Als je geen webdesigner bent of wilt zijn, dan kan je een online website maken met Phoenix. Je kan er snel mee starten, focussen op de content en je omzet verhogen.

Onze support is legendarisch

De snelheid en de expertise van het Siteground ondersteuningsteam is legendarisch. Ze zijn 24/7 in de lucht. Het moet wel geloofwaardig zijn omdat ze structureel bijna 100% klanttevredenheid cijfers halen. Uniek!

 

Verhoog je omzet

Online moet je zichtbaar om winstgevende omzet te generen. Een online website maken is niet moeilijk (meer). Voor een paar honderd euro kan je klaar zijn. Het is meer configureren dan programmatuur schrijven.

Je kan kiezen voor WordPress om je website en/of webshop te bouwen, of voor Phoenix Software. Voor het laatste is geen webdesign kennis nodig. Je kan kiezen uit tientallen sjablonen en bevat bewezen online marketing technieken.

Toch liever zelf doen met WordPress? De ‘sky is the limit’! We adiviseren om DiVi als wordpress thema te gebruiken. Ook met tientallen sjablonen om snel een website te kunnen maken! Lees meer in onze blog artikelen!

 

online website maken met wordpress cms

Wil jij ook je omzet verhogen voor een passief inkomen?