Een MKB brandstofpas kan u veel geld en tijd besparen. Als u zelfstandige bent, met of zonder personeel, dan weet u dat de brandstofkosten voor het wagenpark een flinke kostenpost vormen voor uw bedrijf. Want het is een hele klus om hiervan een goede administratie bij te houden en de kosten zo goed mogelijk te beheersen. U kunt het zich een heel stuk gemakkelijker te maken door gebruik te maken van een MKB brandstofpas. In dit artikel leggen we uit waarom.

 

Overal tanken op rekening

Met een MKB brandstofpas, bijvoorbeeld de Q8 Liberty Card, kunt u overal in Nederland en daarbuiten tanken tegen de scherpste tarieven. U krijgt namelijk een extra korting op de prijs aan de pomp als u op donderdag tankt bij Tango. Maar dat is nog niet alles. De Q8 Liberty Card heeft nog veel meer voordelen. U hoeft nooit aan de pomp af te rekenen en u heeft geen gedoe met zoekgeraakte tankbonnen. U krijgt om de twee weken een factuur met BTW die u direct in de boekhouding kunt verwerken. Tanken kan bij ruim 500 tankstations in Nederland en nog eens ruim 400 in België en Luxemburg. O ja, de tankpas is gratis aan te vragen via deze website en er zijn er geen maandelijkse paskosten.

 

Een mkb brandstofpas is ideaal als u meerdere auto’s heeft

Als u niet alleen zelf zakelijk rijdt maar ook personeel heeft met een ‘auto van de zaak’ dan is het ideaal als u alle brandstofkosten in een overzichtelijke factuur toegestuurd krijgt. Want zo kunt u immers veel makkelijker overzicht houden van de brandstofkosten en deze voor zover van toepassing doorberekenen in de facturering aan uw klanten. Deze fleetmanagement mogelijkheden krijgt u er gratis bij omdat Q8 een eigen portaal heeft waarbij de fleetmanager direct en 24/7 overzicht heeft van zijn wagenpark.

 

Geen kredietcheck

Er vindt geen kredietcheck plaats als u de Q8 Liberty Card aanvraagt.  En zoals al reeds gezegd, er zijn geen extra maandelijkse paskosten van 5 of 7 euro. U betaalt alleen voor de getankte brandstof. Met deze MKB brandstofpas bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. Want boekhouding kost immers minder tijd en u kunt tanken tegen zeer aantrekkelijke tarieven, zeker als u gebruik maakt van de speciale actie op donderdag van Tango.

 

Iedere MKB’er zou een brandstofpas moeten gebruiken

Landelijke dekking Q8 Liberty Card, veel gebruikte mkb brandstofpasEigenlijk zou iedere ondernemer een MKB brandstofpas moeten aanvragen voor de zakelijke kilometers. Als u dit niet doet dan doet u zichzelf namelijk ernstig tekort. De huidige brandstofprijzen stijgen alweer en ligt rond de € 1,68 per liter voor benzine en dat betekent dat even tanken toch wel in de papieren gaat lopen. Daarom adviseren wij een MKB brandstofpas zoals de Q8 Liberty pas. Uit recent onderzoek is ook gebleken dat u met deze tankpas gemiddelde laagste brandstofprijzen van Nederland tankt.

 

De Q8 Liberty card geeft u landelijke dekking

U kunt tanken bij de pompen van Tango, Texaco, Q8, OK en Sakko. Op deze manier wordt met de Q8 Liberty Card zo goed als landelijke dekking gegarandeerd. U hoeft zich dus nooit zorgen te maken dat er geen tankstation in de buurt is waar u met de pas terecht kunt. Gun uzelf de vrijheid van overal zonder problemen kunnen tanken en profiteren van de scherpste brandstofprijzen voor benzine of diesel. Vraag de Q8 Liberty Card hieronder vandaag nog aan.

Al meer dan 10.236 ondernemers gingen uw voor

Bestel de Q8 Liberty card!

  • Geen maandelijkse paskosten, ofwel gratis
  • Laagste landelijk brandstofprijs: €0,12  korting bij Tango
  • Tanken bij Tango, Sakko, Q8, Texaco, OK
  • Landelijke dekking: 551 tankstations 
  • Tanken in België en Luxemburg  bij 450 tankstations
  • Geen (standaard) borg betaling en transactiekosten
  • Btw teruggave met twee wekelijkse verzamelfactuur
  • Gratis gebruik van Q8 Liberty app