Moet u kiezen tussen auto leasen of kopen?

 

Kopen is een aanslag op uw bedrijfskapitaal. 
Een auto leasen geeft vrijheid en naar het onderhoud heeft u geen omkijken.
Maar ja, die papierwinkel….

 

Kies voor Mobility Service Finance (MSF), die zijn uniek in Europa.
En autogek.

Financial Lease

De wens vanuit de ondernemer is simpel als het gaat on een financial leasecontract. Geen verrassingen achteraf, een vaste rente en een vast termijnbedrag. Financial lease kan echt snel, volledig digitaal en zonder tussenkomst van derde partijen.

Wie is MSF?

Banken verstrekken minder leningen voor bijvoorbeeld een (bedrijfs)auto aan ondernemers. Terwijl dit voor de MKB’er vaak één van de grootste investeringen betreft. Mobility Service Finance maakt hier een eind aan die uniek is in Europa.

Geen papierwinkel

MSF heeft gehele leaseproces volledig gedigitaliseerd. Maar dan ook echt. Geen bevestigingen per post, of lang wachten op papieren goedkeuring. Van aanvraag tot slotfactuur wordt in één keer online doorlopen.De ondernemer krijgt tijd terug om te ondernemen.

Heeft u kolossale ambities met uw onderneming?

Als u moet kiezen tussen auto leasen of kopen, bekijk de voordelen van Mobility Service Finance:

  • Vlot, digitaal aanvraag proces. Eerste in Europa. In theorie kan het leasecontract binnen 5 minuten afgesloten worden.
  • Vrijgave pandrecht van de huisbank is niet van toepassing. Mobility Service Finance blijft juridisch eigenaar.
  • De BTW wordt niet vooraf eenmalig voldaan, maar wordt maandelijks verrekend. Hoge bedragen hoeven niet alsnog vooraf te worden voldaan.
  • Scherpe rentetarieven, zeker op de voorraadauto’s.

 

Plezierig, adequaat en doeltreffend contact

In het aanvraagproces wordt geen snipper papier gebruikt. De ondernemer ondertekent zijn leasecontract digitaal via smartphone of tablet. De kredietcheck verloopt geheel automatisch. De aanvrager en de leverende garagist ontvangen binnen 5 minuten uitsluitsel hebben over het financial leasecontract. Geen bevestigingen per post, of lang wachten op papieren goedkeuring. Het volledige leaseproces – van aanvraag tot slotfactuur – doorloopt u in één keer online. De klantenwaardering ligt niet voor niets zo hoog.

Blije klanten…

“Prima partij, met heldere voorwaarden. Ook de snelheid van Mobility Service Finance vind ik erg plezierig”

 

“De service is zeer goed en er is een gevoel van betrokkenheid”

 

“Correcte afhandeling van afspraken. Geen push-technieken”

 

“Goede service, flexibel, leuke mensen”

“Adequaat, vriendelijke, duidelijk en marktconforme prijzen en condities”

 

“Het contact met jullie organisatie is erg goed”

 

“Ik houd van de korte lijnen met de organisatie. Vaak heb ik nog een aantal vragen die ik van Marko (mijn contactpersoon) meteen beantwoord krijg”

 

“Algehele positieve indruk (eerste gesprek, verkoop eigen auto was mogelijk, meedenken over nieuwe auto”

De vier unieke pluspunten van MSF

1. Fiscale voordeel

 

De auto staat op de bedrijfsbalans. U profiteert van de fiscale faciliteiten, zoals subsidies en de (mogelijke) investeringsaftrek.

2. GEEN pandrecht!

 

Uniek! Een vrijgave pandrecht van uw huisbank is niet nodig.  MSF is en blijft gedurende de looptijd juridisch eigenaar van uw voertuig(en)

3. GEEN BTW vooraf.

 

Uniek! De BTW hoeft u niet vooraf eenmalig te worden voldaan. Het wordt maandelijks verrekend in de leasetermijnen. Dat scheelt een hoop in uw cashflow!

4. 100% online.

 

Een leaseaanbieding direct online omzetten naar een leasecontract. Makkelijk, transparant, inzichtelijk en direct geregeld. Nog nergens vertoond.

U kunt nu direct een leaseauto regelen…

Lease calculator

Aarzelt u nog tussen een auto lease of kopen? De financieringsmarkt verandert in rap tempo. Banken berekenen hoge kosten voor het verstrekken van leningen. Mobility Service Finance speelt hierop in door financial lease aan te bieden. Tegen unieke voorwaarden.

Nieuw of Occasion

Een occasion is veel goedkoper, heeft geen levertijd, maar wel afhankelijk van het tweedehands aanbod. Een nieuwe auto kunt u op basis van eigen wensen samenstellen. U bent de eerste eigenaar en fabrieksgarantie. Bekijk meer dan 20.000 auto’s op onze site!

Zoek uw bedrijfswagen(s)

U bent veel op onderweg. Als loodgieter, schilder of als timmerman. Een betrouwbare bedrijfswagen is essentieel. Voor een scherpe prijs.Via Mobility Service Finance kunt u nieuw of gebruikte bedrijfswagen aanschaffen.
En snel.